Bridgestone M788

Premium valmistaja Bridgestonen ympärivuotinen rengas regional ajoon.

Kaikille akseleille kaikkiin vuodenaikoihin. Edistyksellinen pintakuviointi mahdollistaa loistavan märkäpidon. Erittäin paksu kulutuspinta, jonka ansiosta pitkä käyttöikä!


Continental Conti Scandinavia HD3

Conti Scandinavia HD3 (CSD3) on moderni talvivetorengas pohjoisiin olosuhteisiin.

Erittäin matala vierintävastus ja erinomainen kilometrisuorite 2-kerroksisen kulutuspinnan ansiosta. Erityinen 3. sukupolven kumiseos haastavia talviolosuhteita varten.


Continental HSW2 Coach

Continental HSW2 COACH linja-auton talvieturengas pohjoisiin olosuhteisiin.

Pitkän matkan linja-autoihin kehitetty talvirengas kaikille akseleille. Erinomainen pito. Hiljainen ja mukava ajaa. Matalimmat kokonaiskustannukset.


Cordiant DR-1

Edullinen kuorma-auton vetorengas ympärivuotiseen ajoon.

Tarkoitettu ns. regional ajoon, mutta soveltuu myös pidemmille siirtymille. Ympärivuotiseen ajoon pääteille. M+S Merkintä. Ei pyörimissuuntaa. Kivenpoistajat urien pohjassa. Pinnoituskelpoinen runko.

Saatavilla koot:
– 205/75R17,5
– 215/75R17,5
– 225/75R17,5
– 245/70R19,5
– 295/80R22,5
– 315/70R22,5
– 315/80R22,5


Marshal KMA01

Kaikkien akseleiden rengas ympärivuotiseen ajoon.

Saatavilla koot:
– 265/70R19,5
– 315/80R22,5


Marshal KXD10

Marshalin uusi vetorengas ns. “Multiway”-luokkaan. Renkaassa on 3PMSF merkintä. Rengas soveltuu ympärivuotiseen ajoon vetoakseleilla, jos ajetaan enemmän pääväyliä ja ei haluta vaihtaa sesongeittain renkaita. Sivuteillä ja lumisilla alueilla ajaville suositellaan KWD01 mallia.

Tuote rullaa kevyesti ja tuottaa erinomaista km-tulosta ympärivuotiseksi renkaaksi.

Saatavilla koot:
– 315/80R22,5


Bridgestone Nordic Drive 001

Bridgestonen uusi talvivetorengas pohjoisen vaativiin olosuhteisiin.

Saatavilla koot:
– 275/70R22,5
– 295/80R22,5
– 315/80R22,5


Continental Conti Scandinavia HS3

Continental Conti Scandinavia HS3 (CSS3) on kuorma-auton talvieturengas pohjoisiin olosuhteisiin.

Parasta turvallisuutta ja ohjattavuutta uuden saippausteknologian ansiosta. Erittäin matala vierintävastus ja erinomainen kilometrisuorite 2-kerroksisen kulutuspinnan ansiosta. Erityinen 3. sukupolven kumiseos haastavia talviolosuhteita varten.


Continental HSW2 Scan

Continental HSW2 SCAN kuorma-auton talvieturengas pohjoisiin olosuhteisiin. Talvieturengas erinomaisella pidolla yhdistettynä maksimaaliseen turvallisuuteen; Leveät olkarivat antavat tasaisemman kulumismuodon; Kulutusta kestävä kaksivaiheinen kulutuspinta.


Magna MSO

Hollantilaisen Premium työkonerengasvalmistajan valmistama kuorma-auton vetoakselirengas.

Toimii erityisesti maanrakennus- ja työmaa-ajossa. Sopii kuitenkin myös sora-kasetteihin ja puuautoihin tuotteeksi ja ympärivuotiseen ajoon.

Renkaassa on markkinoiden paras pistojen, viiltojen ja lohkeamisten suoja. Pinnan muoto on suunniteltu tuottamaan optimaalista pitoa. Pintakumin rakenne ja huipputeknologinen sekoite ovat tehty estämään renkaan kulutuspinnan lohkeamisen ja repeytymien syntymisen kulutuspinnan alueella..

Saatavilla koot:
– 315/80R22.5 (154/151M)
– 12.00R24 (160/157K)


Marshal KMA02

Kumhon valmistama Marshal KMA02 on kestävä tuote kaikille akseleille työmaa-ajoon ja ympärivuotiseen käyttöön.

Saatavilla koot:
– 385/65R22,5
– 425/65R22,5
– 445/45R22,5


Marshal KXS10

Uusi ympärivuotinen ohjaavan akselin rengas Marshalilta. Tuotteessa on 3PMSF merkintä, eli tuote on oikeasti talviolosuhteisiin soveltuva rengas. Suositellaan syysasennusta, mutta voidaan myös asentaa ympäri vuoden alle.

Erittäin hyvä vaihtoehto, jos tarvitaan talvipitoa ohjaavalle akselille, mutta ei haluta sesonkivaihtoja.

Saatavilla koot:
– 315/80R22,5


Bridgestone W958

Premium valmistaja Bridgestonen talvieturengas pohjoismaisiin olosuhteisiin. Syysasennettuna myös ympärivuotiseen ajoon!

Erinomainen suorituskyky sekä vesi- että lumiolosuhteissa. Erittäin hyvät jarrutus- ja ajo-ominaisuudet. Korkea käyttöikä ja epätasaisen kulumisen vastustus. Kehittyvä pintamali tuo erinomaisen suorituskyvyn kaikkina vuodenaikoina.


Continental Conti Scandinavia HT3

Continental Conti Scandinavia HT3 (CST3) on perävaunurengas talviolosuhteisiin.

Parasta jarrutuspitoa ja turvallisuutta. Leveät olat kestävät sivuttaisia voimia. Erityinen 3. sukupolven kumiseos haastavia talviolosuhteita varten.


Continental HTW2 Scan

Continental HTW2 SCAN talvirengas perävaunukäyttöön.

Maailman ensimmäinen puhtaasti perävaunukäyttöön kehitetty talvirengas. Kulutusta kestävä kaksivaiheinen kulutuspinta. Parempaa turvallisuutta talviliikenteeseen.


Magna MSR

Hollantilaisen Premium työkonerengasvalmistajan valmistama kuorma-auton kaikkien akseleiden tuote.

Toimii parhaiten etuakselilla ja suunniteltu erityisesti maanrakennus- ja työmaa-ajoon. Sopii kuitenkin myös sora-kasetteihin ja puuautoihin etuakselin tuotteeksi ja ympärivuotiseen ajoon. Normaalia suurempi kantavuusindeksi auttaa parantamaan ajoneuvon kantavuutta ja kuvastaa renkaan rakenteen vahvuutta ja tukevuutta.

Renkaassa on markkinoiden paras pistojen, viiltojen ja lohkeamisten suoja. Pintakumin rakenne ja huipputeknologinen sekoite estävät kivien kerääntystä renkaaseen ja vähentävät iskuista johtuvia vaurioita.

Saatavilla koot:
– 315/80R22.5 (157/154M)
– 12.00R24 (160/157K)


Marshal KDW01

Marshalin talvivetorengas. Syysasennettuna sovellettavissa myös ympärivuotiseen käyttöön. Keskihintaiseksi tuotteeksi vahvan rungon omaava Marshal KWD01 on myös pinnoitusta kestävä tuote. Valikoima kattaa yleisimmät vetopintakoot.


Bridgestone W990

Premium valmistaja Bridgestonen talvivetorengas pohjoismaisiin olosuhteisiin. Syysasennettuna ympärivuotiseen käyttöön soveltuva tuote.

Erinomainen pito, vakavuus ja hyvät käsittelyominaisuudet jäällä, lumella ja märällä tiellä. Pitkä käyttöikä ja hyvä epätasaisen kulumisen kestävyys.


Continental HDW2 Scandinavia

Talvivetorengas, jossa voimakkaan saippauksen ansiosta enemmän pitosärmiä. Kulutuspinnan paloja tukeva 3D teknologia parantaa jarrutus- ja kiihdytyspitoa. Kulutuspinnan kumiseos optimoitu antamaan parasta pitoa. Nuolimainen pintamalli kestää vääntöä.


Cordiant DL-1

Renkaiden pitkän käyttöiän ja polttoainetaloudellisuuden mahdollistaa uusi pintakuvio, joka on kehitetty erityisesti sellaisia pitkien matkojen kuljetuksia varten joihin ei liity paljon jarrutuksia ja kiihdytyksiä.

Vetorenkaan pintakuvio koostuu kuudesta urien erottamasta rivasta. Urissa ja lamelleissa on hyödynnetty erityistä siksak-kuviota, joka takaa hyvän pidon.

STONE-SHIELD-teknologian ainutlaatuiset, pyramidimaiset kuviot pintakuviopaloissa luovat 3D-rakenteen, joka suojaa rengasta kiviltä.

Uusi, erityisesti pitkille matkoille suunniteltu kumiseos mahdollistaa optimoidun vierintävastuksen.

Käyttötarkoitus:
– Pitkille matkoille
– Vetoakselille
– Ympärivuotiseen käyttöön pääväylille

Saatavilla koot:
– 315/60R22,5


Magna MTC

Hollantilaisen Premium työkonerengasvalmistajan valmistama kuorma-auton kaikkien akseleiden tuote.

Toimii parhaiten etu- ja perävaunuakseleilla ja suunniteltu erityisesti maanrakennus- ja työmaa-ajoon. Sopii kuitenkin myös sora-kasetteihin ja puuautoihin etuakselin tuotteeksi ympärivuotiseen ajoon.

Renkaassa on markkinoiden paras pistojen, viiltojen ja lohkeamisten suoja. Pinta on erittäin hyvin itsepuhdistava ja pitävä kaikissa keliolosuhteissa. Renkaan runko ja pintakuvio tuottavat yhdessä erittäin kestävän ja toimivan monikäyttötuotteen kaikkiin tehtäviin.

Saatavilla koot:
– 385/65R22,5


Marshal KWS01

Marshalin talvieturengas. Syysasennettuna sovellettavissa myös ympärivuotiseen käyttöön. Keskihintaiseksi tuotteeksi vahvan rungon omaava Marshal KWS01 on myös pinnoitusta kestävä tuote. Ainoita keskihintaisia tuotteita, joista löytyy mm. 315/70R22,5 koossa oikea talvieturengas.

Koot:
– 315/70R22,5
– 315/80R22,5
– 385/65R22,5
– 385/55R22,5

Pintakuvio eroaa KWS01 mallin 315 ja 385 sarjoissa toisistaan hieman. Tuote on optimoitu kuhunkin renkaskokoon parhaiten soveltuvaksi.